aktuality

Autocamp Milovice - dovolená pro celou rodinu!

9. srpna 2022 | Aktuality

 

Autocamp Milovice u Hořic najdete mezi Hradcem Králové a Jičínem v Královéhradeckém kraji v turistické oblasti Podkrkonoší. Je lokalizován v malé, klidné a bezpečné vesnici přiléhající k silnici I/35, necelé 4 km od Hořic v Podkrkonoší. Okolí je protkáno sítí turisticky značených cest a cyklostezek. 

Umístění, charakter a vybavení areálu je vhodné nejen pro klasickou rodinnou dovolenou, ale i pro pořádání soukromých či klubových akcí, relaxačních stmelovacích pobytů, školních výletů, sportovních soustředění a škol v přírodě. V Milovicích si každý přijde na své!

 Autocamp Milovice - dovolená pro celou rodinu!

Rozloha kempu je 3,60 ha a ubytování je nabízeno v 2, 3 a 4 lůžkových chatkách a mobilních domech. Ve všech chatkách je možnost jednoduchého vaření a úschovy potravin. Z vybavení nechybí ani vařič, rychlovarná konvice a chladnička. Mobilní domy jsou plně vybaveny kuchyní, koupelnou a WC. V obou případech je možné přitopení elektrickými přímotopy.

Návštěvníci se zde mohou pohodlně zabydlet i ve vlastním karavanu či stanu. K dispozici mají 65 elektrických přípojek. Celková kapacita prostoru je na 60 karavanů a 40 stanů. Parkování je možné přímo u chatek, mobilních domů, karavanů či stanů.

Kemp má pět společných sociálních zařízení (WC, sprchy) a samostatné hygienické zařízení pro vozíčkáře. Dále je vybaven čtyřmi společnými, zařízenými kuchyňkami a s možností praní prádla v automatické pračce.

V areálu je koupaliště s upravovanou vodou, skluzavkou, skokanským můstkem. Pro nejmenší děti je zde brouzdaliště se skluzavkou. V areálu koupaliště je umístěno několik herních prvků, velká šachovnice a hřiště pro plážový volejbal. Součástí kempu je několik sportovišť - minigolf, tenis, volejbal, plážový volejbal, fotbal, tréninkové hřiště s betonovou plochou a nově od roku 2021 i multifunkční a workoutové hřiště. Pro relaxaci slouží chodníček zdraví pro bosé nohy. Pro děti je zajištěn v hlavní sezoně pestrý animační program a pro rodiče pak služby rehabilitační, kadeřnické a kosmetické.

V blízkém okolí je řada turisticky zajímavých míst - malebný Český ráj, Jičín - město pohádky, Hořice se svými kamennými památkami, Chlum s památníkem bitvy 1866, zámek Hrádek u Nechanic, ZOO ve Dvoře Králové s možností zastávky v Miletíně - rodišti K. J. Erbena či v Lázních Bělohrad. Východočeská metropole Hradec Králové se svými zajímavostmi je vzdálena jen 20 km.

Kromě areálu autokempu je v Milovicích možno celoročně využít i prostoru místního kulturního domu s kapacitou 220 osob (sál, salonek, vinárna) rekonstruovaného v roce 2014. Pro menší skupinu do 50 osob zasedací společenská místnost vybavená TV a plátnem pro projekci.

Autocamp je v provozu od dubna do října. Mimo hlavní letní měsíce /červenec, srpen/ je třeba dohodnout pobyt předem na tel. čísle +420 602 275 577.

www.miloviceuhoric.cz/kemp/