aktuality

Přijďte se vánočně naladit do Kuksu

11. listopadu 2021 | Aktuality

Tradiční listopadové vánoční trhy se uskuteční během dvou víkendů 13. až 14. a 20. až 21. listopadu 2021 v barokním hospitálu Kuks.

Přijďte si zpříjemnit čekání na první adventní neděli a zavítejte na vánoční trhy do Kuksu. Tento rok se opět můžete těšit na více jak 130 stánků českých řemeslníků, výrobců a prodejců typicky vánočního sortimentu a originálních suvenýrů z Kuksu. Nakoupit zde bude možné nejen nejrůznější svíčky a ručně vyráběná mýdla, ale také adventní věnce, keramiku, proutěné zboží, dřevěné hračky, vánoční ozdoby ze šustí i skleněné vánoční ozdoby ze Dvora Králové nad Labem. Očekávat dále můžete ukázky tradičních řemesel nebo představení lidového loutkáře. Těšit se můžete také na bohatou nabídku gastronomických specialit. V průběhu konání trhů se budete moci mimo jiné svézt mimořádnou vlakovou dopravou.

Přijďte se vánočně naladit do Kuksu

Otevřeno od 9 do 16 hodin. Vstupné: dospělí 40 Kč a děti, senioři a studenti 20 Kč.

Více informací naleznete na stránkách http://www.ceska-apatyka.cz

Během těchto dvou listopadových víkendů bude možné prohlédnout si hospitál v celé jeho kráse. Kromě komentovaných prohlídek interiérů můžete zavítat také do bylinkářství na nádvoří hospitálu. Otevřeno bude od 9 do 16 hodin.

https://www.hospital-kuks.cz/